Sulje

Digilehti

Suomen Lehdistöä voi lukea myös sähköisenä versiona. Printtitilaajat saavat digilehden automaattisesti ilmaiseksi.

 

Näin tilaaja pääsee lukemaan digilehteä ensimmäisen kerran:

 

1) Mene osoitteeseen http://read.edocker.com.

2) Jos sinulla ei ole ennestään eDocker-käyttäjätunnusta, luo itsellesi sellainen klikkaamalla sivun oikean ylälaidan hahmokuvaketta ja sieltä Rekisteröidy (Sign up). Syötä sähköpostiosoitteesi ja itse keksimäsi salasana ja paina Rekisteröidy (Sign Up). Tunnus on voimassa heti, ja kirjaudut luomillasi tunnuksilla automaattisesti sisään.

3) Lunasta tilaus sivun oikean ylälaidan Lunasta(Redeem)-linkkiä painamalla ja syötä vaaditut kaksi koodia (tilausnumero / subscription ID ja lunastuskoodi / redeem code). Tarvitset koodeja vain kerran, ja ne on lähetetty Suomen Lehdistön tilaajille kirjeitse. Jos tunnuksesi ovat hukassa tai niiden toimivuudessa on ongelmia, ota yhteyttä toimitukseen: sl@sanomalehdet.fi.

4) Jatkossa pääset kirjautumaan digilehteen täältä. Klikkaa oikean ylälaidan hahmokuvaketta, kirjoita sähköpostiosoitteesi (käyttäjätunnus) ja äsken keksimäsi salasana ja paina Kirjaudu/Login. Aina kun olet kirjautunut, voit lukea tilausjaksosi aikana ilmestyneitä Suomen Lehdistön numeroita Kirjasto(Library)-näkymässä.

Voit lukea Suomen Lehdistöä luomillasi tunnuksilla myös eDocker READ! -sovelluksessa, jonka voi ladata sovelluskaupasta Applen mobiililaitteille tai Google Play -kaupasta androidille.

 

Näin pääsee ostamaan irtonumeron:

 

Näköislehteä voi ostaa myös irtonumerona Lehtiluukusta.